2016/06/30

čtvrtek, června 30, 2016 | 7komentářů
štítky
Trailer zde

,,Polib mě Hardy!"

V říjnu 1943 se nedaleko Paříže, v okupované Francii, zřítilo britské špionážní letadlo. Jeho pilotka a pasažérka byly nejlepší přítelkyně. Jedna z dívek má naději, že přežije. Druhá hru o život prohrála dříve, než začala.
Když Verity chytne gestapo, myslí si, že nemá žádnou šanci na přežití. Jako tajný agent chycený na nepřátelském území zažívá nejhorší noční můru jakéhokoliv špióna. Nacisté ji ale ihned nezabijí, dají jí na výběr: Buď jim odhalí svou misi, anebo ji strašlivým způsobem popraví.
A ona se rozhodne říct jim pravdu. Avšak ne takovou, jakou očekávají.
Na každém kousku papíru bojuje Verity o svůj život. Odhaluje svou minulost, vypráví, jak se seznámila s pilotkou Maddie. Lituje svého selhání a ukazuje svou kuráž a zoufalou touhu dostat se domů. Ale budou její odhalení stačit SS? Pomohou jí její vyzrazená tajemství přežít? (zdroj: CooBoo)


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

Celý článek


2016/06/26

neděle, června 26, 2016 | 4komentářů
štítky ,
Zase jiný název. Já se nemůžu rozhodnout. Ach jo. 

1. SABATON - The Lost Battalion
Píše se rok 1918, Argonne. Válka stále zuří. 
Tak.. o tomhle tato píseň je. Upřímně - miluju to. Zbraně namísto bicích mi připadají jako naprosto geniální nápad. Chris a Thobbe jako kytaristé, s baskytaristou Pärem v závěsu, odvedli úžasnou práci. Album The Last Stand vychází už 19.srpna! Na konci tohoto videa je ukázka (pravděpodobně) stejnojmenného songu. Nehorázně moc se těším na jejich koncert v Praze - ještě devět měsíců.. 


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

Celý článek


2016/06/23

čtvrtek, června 23, 2016 | 4komentářů
štítky ,
Pro moji komunitu asi nejznámější e-shop. Že nevíte? Metalshop přece!
Už i já jsem se rozhodla objednat si něco z tohoto opěvovaného obchodu. Co to nakonec bylo? Čtěte dál! :)

Balení


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

Celý článek


2016/06/17

pátek, června 17, 2016 | 4komentářů
štítky ,
Ahoj!
Na začátek chci říct, že iPhone nevlastním - to zmiňuji jen proto, že může být název článku matoucí. Pokud by to někoho zajímalo, tak mám mobil Lenovo Vibe p1m bílý a jsem s ním spokojená.
Z výše zmíněné webové stránky jsem si objednala nová sluchátka, jelikož jsem si ty svá rozbila - respektive pravé sluchátko přestalo hrát a levé muziku přehrálo tak potichu, že to nebylo skoro vůbec slyšet. Dříve jsem měla ty, které jsem dostala zdarma k telefonu. Takže když to tak sečtu, vydržely mi úctyhodných pět měsíců. Což není špatné.
Určitě víte, že jsem hudební maniak. Poslouchám hudbu po cestě do i ze školy, v autobuse,.. prakticky všude. Proto jsem potřebovala co nejdříve sehnat sluchátka. Jakákoliv. Sluchátka, která můžete vidět níže na fotkách, jsem už jednou vlastnila - zhruba před rokem. Od začátku nefungovalo jedno sluchátko, tudíž jsem je chtěla reklamovat. Myslím, že to bylo zrovna v zimě, když jsem jela na hory. No, a na horách sluchátka umřela definitivně.
I přes špatnou zkušenost jsem si je objednala znovu. To by ale bylo dost podezřelé, kdyby fungovaly. A hle, ony fungují. No, kromě mikrofonu a tlačítek na změnu hlasitosti. Což mě ale osobně nijak moc netrápí. Co také chtít, od sluchátek za dvě stovky. Hlavně, že hudbu přehrávají. Na konec článku jsem umístila seznam mých aktuálně nejposlouchanějších písniček. Co teď posloucháte vy?


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

Celý článek


2016/06/16

čtvrtek, června 16, 2016 | 2komentářů
štítky
Dámy a páni, oblíbenci jsou (s lehkým zpožděním) zpět!


1) Zhruba v půlce května jsem si jela pro brýle, na které jsem čekala už od listopadu minulého roku. Abychom si rozuměli - já dioptrické brýle nosím už od druhé třídy (tedy už zhruba sedm let), ale po čtyřech letech jsem si jela pro nové. Já patřím mezi ty lidi, kteří se za tuto vadu nestydí. Brýle nosím ráda. Doma mám i čočky, ty ale používám jen na lyžování, na koupališti a ve 3D kině. K těmto brýlkám jsem dostala i sluneční, které pomocí magnetů nasadíte na ty dioptrické. Osobně je moc nevyužívám, protože se jich stačí lehce dotknout a spadnou na zem. Už je mám i trochu doškrábané.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

Celý článek


2016/06/10

pátek, června 10, 2016 | 2komentářů
štítky ,
Obsah filmu zde 
Seriál, který miluju od svých pěti let a stále mne bavit nepřestal. TMNT - Teenage Mutant Ninja Turtles. Na filmových plátnech se objevil už v roce 2014. Letos je tu druhý díl. Jak se líbil mně?

Obsazení: Popravdě, vůbec jsem netušila, že reportérku April hraje Megan Fox. Jako želví nepřítel Trhač nastoupil Brian Tee. Pořád nechápu, proč je Trhač ve filmu jako Asiat - to si naprosto protiřečí se seriálem. Hokejistu Caseyho Jonese ztvárnil Stephen Amell. Hlasy želvám propůjčili Noel Fisher (Michelangelo), Johnny Knoxville (Leonardo), Jeremy Howard (Donatello) a mého oblíbeného Raphaela namluvil Alan Ritchson. 90%
Kamera a efekty: Jelikož jsou sami želváci vytvořeni přes počítač, efekty jsou úžasné. Jedná se o akční film, tudíž jsou zde různé a šílené úhly kamery na místě. 79%
Prostředí: Na rovinu - já New York a celkově Spojené státy moc v lásce nemám. Oproti prvnímu dílu už ninjové netráví tolik času v kanálech a stokách, což je z jedné strany fajn, ale na druhou stranu vám to nepřiblíží jejich život. 70%
Děj: Želvy zachraňují město před Trhačem, který utekl z věznice. Klasický hollywoodský příběh. Nic nového. Jelikož jsem viděla celý seriál snad od všech vydavatelů, mám děj prokouklý do poslední vteřiny. Každopádně mě bavil. 85%
Celkový dojem: Příběh drsňáka Rapha, vtipálka a snílka Mikeyho, vědce Donnieho a tichého Lea vás vrátí do dětských let. Ruku na srdce, na těchto seriálech ujížděli snad všichni. Ale mně to zůstalo. Nádherný film. Ale seriál mám zkrátka radši.



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

Celý článek


2016/06/05

neděle, června 05, 2016 | 6komentářů
štítky
Květen je pro mne stresovým měsícem. Je to zvláštní, protože pro spoustu lidí je to až červen. Za květen jsem toho moc nestihla, dokonce jsem ani nedočetla měsíc a půl rozečtenou knihu - konkrétně Krycí jméno Verity. Lidi, já tu knihu zbožňuju, fakt že jo, ale nemám čas. A nebo náladu. To asi víc. V létě celkově moc nečtu, snad je to tím horkem. Článků tedy moc nečekejte, červen mám docela nabitý. Což mi připomíná, že za pár dnů jedu na školní výlet. Dámy, já se nehorázně těším. Pokud chcete vědět, co je u mě nového, sledujte můj Instagram. Zmínila bych i Facebook, ale tam si nepřidávám všechny, pardon.
Za tento měsíc se ke mně přidaly tyto dvě krasavice - Poslední navěky (Soman Chainani, třetí díl trilogie Škola dobra a zla) a Dědička ohně (Sarah J. Maas, třetí díl série Skleněný trůn).
Jsem zvědavá, jaké budou - jedná se totiž o mé oblíbené série. Pravděpodobně si je přibalím do kufru na dovolenou k moři. Což mi připomíná - chtěli byste fotky/článek?

Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

Celý článek