2015/08/24

pondělí, srpna 24, 2015 | 5komentářů
štítky , , , , ,
Ze Snapchatu, najdete mne
tam jako gabus_g 

,,Necestujeme abychom utekli od našeho života, cestujeme aby nám neutekl život."
Krásné pondělí všem čtenářům! :)
Před chvílí jsem se vrátila od zubařky.. nic závažného, naštěstí. Teď mi tu hraje rocková klasika - Rammstein.
Od pátku až do neděle jsem s rodinou navštívila naše hlavní město, matku měst - Prahu. Fotek jsem pořídila vcelku dost, ale na taťkův mobil, a bohužel se mi poslala jen část. No nic, jdeme na to, ne? :)

Vyjíždíme z Brna
Pohoda ve vlaku
Srpna jednadvacátého jsme okolo poledne nasedli na autobus, který nás dopravil do Brna. Následovala jízda šalinou, tramvají, chcete-li, do Obchodního centra Letmo, které se nachází naproti vlakovému nádraží, odkud jsme jeli. V obchoďáku jsme si s bráchou koupili bubble tea, náš oblíbený nápoj. Před třetí hodinou dorazil rychlík Rail Jet, do kterého jsme nasedli. Okolo půl šesté jsme dojeli na Wilsonovo nádraží v Praze a pak se ubytovali. Nesmím opomenout večeři v italské restauraci.

Vodní radovánky na dosah
V sobotu přišel největší zážitek z těchto dnů, Aqua Palace. Už před pár lety jsem měla možnost zaplavat si v největším aquaparku v Česku, ale nyní přibyl další tobogán a divoká řeka, otevřená pouze v letním období - taktéž jediná v ČR -, se opravila a dle mého názoru i prodloužila. Opravdu moc jsme si to tam užili, bohužel však nevlastním voděodolný fotoaparát, tudíž záběry z vodního ráje nejsou. I tak však mohu jedině doporučit, jediné, co bych vytkla, je vysoká cena vstupenky.

Kéž jsou všechny bytosti
šťastny.. hlavní
motto fesťáku
Poslední den se konal v historickém duchu - navštívili jsme totiž původní sídlo českých knížat, Vyšehrad. Ve stejný den probíhal festival Čajomír, mezinárodní slavnost umění čaje. Popravdě, mně přišel v takovém tom duchu hippie, ale i tak jsme alespoň obešli stánky a pár čajů a dobrůtek i ochutnali. Příští rok se rozhodně zúčastním! :) Ale náš program směřoval jinam, konkrétně do gotického sklepa, do chrámu a na hřbitov slavných osobností. Speciálně pro vás jsem vybrala ty nejhezčí fotky, tak hurá na ně!
Ponuré pavučiny ve sklepě
Místo odpočinku 
Bazilika svatého
Petra a Pavla

 Po tomto skvělém výletu jsme už jen jeli nakoupit potraviny a šupity domů! :)






Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

Celý článek


2015/08/19

středa, srpna 19, 2015 | 1 komentář
štítky , , , , , , , , , , , ,


Ahoj, čus, bazinga! :) 
Znáte to, ty vítací články.. upřímně, nemám je příliš v lásce a to už jsem jich taky pár napsala. Na této platformě však ještě ne. Jsem zvědavá, jak se mi tu bude líbit. Své kecy a názory na web přidávám už skoro čtyři roky. Možná jste znali mé předchozí stránky, možná ne, každopádně je to už minulostí a já se soustředím na budoucnost! :)
A jak vás tedy budu otravovat vzdělávat? Chci psát hlavně o tom, co mě baví, tj. móda, kosmetika, cestování, filmy a hlavně knížky. Občas přispěju i s nějakým tím názorem, DIY a podobně, ale o tom až později.
Osobně doufám, že se vám mé články zalíbí a stanete se pravidelnými čtenáři.. kdo ví, kam to v životě - ať už online či offline - dotáhneme! :)
Přeji vám krásný deštivý den, užívejte prázdnin, však se škola už blíží!

Ukázka pár mých fotek z osobního Instagramu..


Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

Celý článek